آیین تکریم ومعارفه فرماندار اصفهان عصر روز یکشنبه _۱۲ خرداد ۹۸_با حضور مسئولان استانی برگزار شد. در این آیین حسین سیستانی به عنوان فرماندار جدید معرفی و از خدمات احمد رضوانی فرماندار قبلی و فریبرز امیری سرپرست فرمانداری قدردانی شد.
متن خبر در روزنامه اصفهان زیبا
آخرین فرماندار اصفهان شانه به شانه اولین ایستاد و حکمی را که از پایتخت و خیابان فاطمی رسیده بود، گرفت و مرد اول شهرستان شد. درحالی که فقط دو سال و اندی تا پایان دولت حسن روحانی باقی مانده است، عبدالرضا رحمانی فضلی حکمی چهارساله برای حسین سیستانی امضا کرد و برای استاندار فرستاد. دیروز کسی نبود که پشت تریبون مراسم تکریم و تودیع فرماندار اصفهان نیاید و از تجربه و سابقه سیستانی نگوید؛ از سرپرست فرمانداری که سیستانی را پیشکسوت فرمانداری ها خطاب کرد تا احمد رضوانی، فرماندار پیشین، که خود را شاگرد او خواند. نشانه و اشارهای داریم به کارنامه ای که از سی سال هم بالا می زند و اگر چرتکهها درست انداخته شوند، سیستانی را بر مدار بازنشستگی قرار میدهند. ابتدا این رضوانی بود که هفت ماه پس از خداحافظیاش از فرمانداری آمده بود تا گزارش عملکرد بدهد، از روزهایی که میگفت در آن، سختترین انتخاباتها را برگزار کرده است:«زمانی که به فرمانداری اصفهان آمدم، شهرستان در آستانه سه انتخابات سرنوشتساز قرار داشت. آن زمان، فقط سه روز از برنامه زمانبندی انتخابات مجلس شورای اسلامی گذشته بود و ما قرار بود مجری انتخابات برای سه هزار صندوق باشیم؛ اما بدون کوچکترین اتفاق توانستیم هرسه انتخابات را برگزار کنیم. 45درصد از حجم انتخابات استان بر دوش فرمانداری اصفهان و 55 درصد مابقی بر دوش 23 فرمانداری دیگر؛ همین نشان می دهد که استانداری باید در راستای تقویت فرمانداری اصفهان تلاش کند.» او گریزی هم به بحران های آبی در بخش های شرقی شهرستان زد که فرماندار باید آنها را کنترل و حل میکرد:«درهمین حال، در طول این مدت، اجرای 355 پروژه عمرانی در سال 95، 333 پروژه عمرانی در سال 96 و حدود 591 پروژه در سال 97 بهرغم کمبود اعتبارات و عدم تخصیص بودجه مورد بهره برداری قرار گرفت و پروژه مسکن مهر به خصوص در شهر بهارستان که مشکل ساز شده بود، رفع شد.» او تلاش کرد که بگوید ساختار زیرمجموعه اش، از حمایت فعالیتهای مردمی هم چشم نپوشید و همین سبب شد تا امروز 220 سازمان مردمنهاد در شهرستان اصفهان قد علم کنند.
سیاسیترین گرای استاندار به فرماندار جدید
نوبت به سلام و صلوات استاندار در سالن شهید دادمان رسید، سالنی چندصد نفره که برای میزبانی از مدیران آماده شده بود. شمار زنان حاضر حتی به اندازه تعداد یک ردیف کامل از صندلیهای سالن هم نمیرسید تا نشانی دیگر باشد از چهره تماممردانه و مردسالار مدیریت در استان اصفهان. این یعنی هنوز در گذشته ماندهایم، آنچه که میشد از ساعتهای روی دیوار، که خوابشان برده بود، هم فهمید. عباس رضایی همین اول کار، گربه را دم حجله سربرید:«آقای سیستانی از امروز معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان اصفهان است و گرچه میدانیم سرش خیلی جاهای دیگر شلوغ است، اما از او خواستهام خط موبایلش را عوض کند تا همه حواس وتوجهاش فقط و فقط به فرمانداری و شهرستان اصفهان باشد. از دوستان شجره طیبه هم می خواهم از امروز دور آقای سیستانی را خط بکشند.» اشارهای به فعالیت های غیردولتی سیستانی که اوجش در خیریه شجره طیبه و فعالیت او در این انجمن نمود دارد. روایت رضایی برای او که رفته و برای او که آمده، اینگونه بود:«نه آقای رضوانی خداحافظی کرده و نه آقای سیستانی نیاز به معرفی دارد. فرماندار سابق اصفهان بازنشسته نشده و حتی بنده هفته پیش هم با ایشان تماس گرفتم تا به استانداری برگردند؛ اما براساس قولی که آقای رضوانی به بنیاد 15خرداد داده، ناچار است در آنجا مشغول شود.» سالهای فعالیت رضوانی بازنشسته بودن او را حکایت میکند؛ آنچه خودش هم در متن استعفای هفت ماه پیشش به رضایی به آن اشاره کرده بود؛ اما حالا به نظر می رسد پرونده ایثارگری اش، او را مشمول استثنائات قانون ممنوعیت به کار گیری بازنشستگان کرده است.رضایی که خود در انتخاب فرماندار اصفهان مُسنگرایی کرده است، از ژنرالهایش خواست جوانگزین باشند:«هم از آقای سیستانی و هم از دیگر فرمانداران استان خواسته و بازهم میخواهم که حتما در کنار خود از نیروهای جوان استفاده کنند؛ چراکه کادرسازی نکردن در طول دورههای گذشته یکی از چالشهای اصلی استان اصفهان است.» او سپس، کاغذهایش را جابهجا کرد، نگاهش را به فرماندار جدید دوخت و زبانش را اینگونه در دهان چرخاند: «طبق توصیههای حضرت علی(ع) به مالک اشتر، یک فرماندار باید تمام مردم از هر قشر، حزب، اندیشه، دین یا گروهی را از خانواده خود بداند؛ پس اگر به سمت یک جهت برود، به خانواده خود ظلم کرده است.» این شاید سیاسیترین گرایی بود که رضایی به فرماندار جدید داد تا بداند تصمیمها و امضاهایش را شبیه آنچه دولت تدبیر و امید وعده داده، فراجناحی تدوین و ترسیم کند.
تعهد برای رعایت حق و رأی مردم
نه برای سخنرانی، که سیستانی برای دریافت حکمش از پله ها بالا آمد و نه از استاندار، که حکمش را به شکل نمادین از دست فضلاله صلواتی، اولین فرماندار اصفهان پس از انقلاب، گرفت. حسن ختام اما این نبود و روایت سیستانی از برنامههایش برای این مسئولیت، نقطه پایان مراسم شد:«امیدوارم بتوانم در مسیر حق و عدالت پیش بروم و یک مجری خوب برای اجرای قانون باشم تا به سلامت جامعه کمک کند. فارغ از مسئولیت فرماندار، به عنوان یک انسان اعتقاد دارم تکالیف و مسئولیتهای ما اقتضا میکند که فارغ از هرنگاه، گرایش و اندیشهای به انسانها و جایگاه آنها احترام بگذاریم. امیدوارم به گونهای در سال انتخاباتی جاری عمل کنیم که مردم احساس کنند حق و رأیشان رعایت شده است.»